Uw bouwbedrijf in Houten en omstreken

Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen

Wij zullen ons even voorstellen Vader en Zoon.                 

Wonende te Houten. 

René Klerks. Al meer dan 30 jaar ervaring in het vak en sinds 2002 voor mijzelf begonnen als bouwbedrijf in Houten en omstreken. Eerst in de vorm VOF en later als eenmanszaak. Sinds 2020 weer in de vorm VOF samen met mijn zoon.

Martijn Klerks. Vanuit de werkvloer installatie techniek (water, cv en gas) doorgestroomd naar de studie MBO Bouwkunde en vervolgens de studie HBO bouwkunde afgerond. in 2017 gestart als eenmanszaak installatietechniek en in 2020 in de vorm VOF samen met mijn vader.

Uw wensen, ons vakmanschap    

Complete woonhuisverbouwingen, Vervangen van kozijnen in hout, kunststof of aluminium, Plaatsen dakkapellen en dak opbouwen, Plaatsen uitbouwen en schuren, Vernieuwen van badkamers, keuken en toilet, Op maat gemaakte (inbouw) kasten en om timmeringen, Tafels en diverse meubels, Maken van (kap) schuren en tuin huisjes, en ga zo maar door. 

Maar ook het plaatsen van waterontharders, Vervangen van kranen, Plaatsen van radiatoren en CV-systemen, Het aanleggen van vloerverwarming, Keukenaanpassingen t.b.v. plaatsing nieuwe keuken, Plakken van dakbedekking met trim, en ga zo maar door. 

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

Klerksbouw    

Adres: 3981 PB | Veilingweg 71 | Bunnik          

Tel.: 030 633 60 62         

Email: info@klerksbouw.nl

 
 
   Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen