Opdrachten

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen  
U werkt al een aantal jaren in hetzelfde kantoor, maar bent niet meer geheel tevreden. Samen met Onderhoud en verbouwbedrijf René Klerks kunt u de eerste stap zetten naar een nieuwe werkomgeving. Wij kunnen namelijk het kantoor verbouwen op basis van uw wensen.
  Afbeelding invoegen  
Wij begrijpen dat u uw zorginstelling tijdens een verbouwing of renovatie wilt blijven gebruiken. En dat de overlast beperkt moet blijven. Met een goede voorbereiding, slimme logistiek en hele goede communicatie maken wij dat mogelijk.

Afbeelding invoegen  
Een aanbouw biedt u meerdere voordelen. Uiteraard creëert een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand ruimte. Ruimte die u kunt gebruiken als leef- of bedrijfsruimte. Bovendien creëert een aanbouw vaak meerwaarde aan uw woning of pand.
  Afbeelding invoegen  
Of het nu gaat om de nieuwe inrichting van uw keuken, een praktische indeling van uw badkamer, een verlaagd plafond met luxe dimbare verlichting of het vervangen van uw vloer, met onze jarenlange ervaring hebben wij voor al uw wensen een passende oplossing.

Afbeelding invoegen  
Het voordeel van een dakkapel is dat u veel extra ruimte en licht in uw huis krijgt. Een donkere rommelzolder verandert binnen een dag in bijvoorbeeld een ruime slaapkamer of werkkamer. Door een dakkapel te laten plaatsen kunt u dus groter wonen, zonder dat u hoeft te verhuizen.
  Afbeelding invoegen  
Na een zolderverbouwing wordt die ongebruikte ruimte vaak pas echt zinvol waardoor er ook in de rest van het huis meer ruimte ontstaat. Een dakraam of dakopbouw, nette afwerking verandert de bergruimte in een fijne gebruiksruimte.

Afbeelding invoegen  
Een badkamer verbouwen is meer dan alleen maar een tegelzetter inhuren. Voor een complete renovatie van een badkamer heeft u een gespecialiseerd aannemer nodig. Een aannemer die niet allen verstand heeft van vakmanschap maar een aannemer die u begrijpt.   

  Afbeelding invoegen  
Is uw Toilet toe aan een renovatie of opknapbeurt, of wilt u een totale toilet renovatie? Dan bent u bij Onderhoud en Verbouwbedrijf René Klerks aan het juiste adres. Wij renoveren uw toilet om naar een plaatje!

Afbeelding invoegen  
Gaat u voor een kookeiland of hoekkeuken? Wij kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden van montage keuken tot aanpassen bouwkundig.
  Afbeelding invoegen  
Voor gladpleisterwerk sausklaar of behangklaar, latex spuitwerk, sierpleister, schuurwerk en betonstuc bent u bij Onderhoud en Verbouwbedrijf René Klerks bij het goede adres.

Afbeelding invoegen  
Wanneer u kiest voor een nieuwe tegelvloer of een nieuwe tegelwand in de keuken, badkamer of woonkamer dan speelt smaak een belangrijke rol. Wij helpen u graag verder en adviseren uw met de materiaalkeuze en de manier waarop de tegels moeten worden aangebracht.
  Afbeelding invoegen  
Kozijnen lijken maar een klein detail van uw woning te zijn, naar wanneer u goed kijkt, ziet u dat ze erg bepalend zijn voor de uitstraling van uw woning. Wilt u graag eens de aanblik van uw woning onder handen nemen, dan horen daar ook nieuwe kozijnen bij.

Afbeelding invoegen  
Een dak boven uw hoofd is een ding, maar een goed dak boven uw hoofd is een tweede. Het liefst heeft u natuurlijk een dak dat bestand is tegen zware weersomstandigheden, niet lekt en er ook nog mooi uitziet.
  Afbeelding invoegen  
Oude schoorstenen verkeren vaak in slechte staat en daarom is het van belang dat de schoorsteen wordt gerenoveerd voordat u een gashaard, open haard of houtkachel aansluit. Mocht er een schoorsteenlekkage zijn dan kan er rookoverlast optreden met risico op koolmonoxidevergiftiging
 
Afbeelding invoegen  
Wij helpen u graag bij het ontwerpen en aanleggen van uw eigen buitenkamer. Wij luisteren graag naar uw plannen, delen onze ervaring met u om zo tot een persoonlijke buitenkamer te komen.
  Afbeelding invoegen  
Metselwerk kan om allerlei redenen te lijden hebben. Weer -en klimaatinvloeden zijn echter de belangrijkste oorzaak van chemische, fysische en biologische aantasting van het materiaal aan de oppervlakte van de gevel.

Afbeelding invoegen  
Ook voor al uw houten en stalen trappen, hekwerken en traponderdelen bent u bij Onderhoud en Verbouwbedrijf René Klerks aan het juiste adres. Van eenvoudige zoldertrap tot exclusieve trap, enkelstuks of seriematig, voor woning- of kantoren. Wij helpen u een stap verder.
  Afbeelding invoegen  
Heeft u een specifieke wens-(en) maar ziet u geen mogelijkheden tot realisatie van u ontwerp.  Van ontwerp tot realisatie, wij kunnen u helpen zodat het uitvoeringstechnisch mogelijk wordt.
 
Afbeelding invoegen  
Voor zowel kleine als grote sloopwerken  bent u bij ons aan het juiste adres. Sloopwerken, de afvoer en het storten van puin, alles kunnen wij voor u regelen. Wij verzorgen het veilig, georganiseerd en volledig op maat. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden.
  Afbeelding invoegen  
Brandschade, stormschade en waterschade kunnen wij snel en vakkundig herstellen. Hoe en in welke mate we de schade kunnen herstellen, hangt van een aantal factoren af. Hoe groot de schade was natuurlijk, maar ook bijvoorbeeld hoe snel wij aan de slag kunnen.
 
Afbeelding invoegen  
Een houten kapschuur van lariks douglas hout is de trend van nu. Een kapschuur overkapping geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk
  Afbeelding invoegen  
Een schutting is zowel decoratief als functioneel. Het kan fungeren als afbakening van een perceel en/of tuin en zorgt voor privacy. Vlonders zijn houten terrassen die zowel aan het water als midden in de tuin aangelegd kunnen worden.

Afbeelding invoegen  
Wij maken uw houten garagedeur altijd op maat. Dit betekent niet alleen dat we het formaat optimaal aanpassen aan uw situatie, maar ook dat u tot in de kleinste details kunt bepalen hoe uw houten garagedeur eruit moet zien.
   
 
 

 
                                 


Afbeelding invoegen

Algemeen

 

Klerksbouw    

Adres: 3981 PB | Veilingweg 71 | Bunnik          

Tel.: 06 - 519 68 522 | 06 - 13 15 73 43           

Email: info@klerksbouw.nl