Verbouw & renovatie van zorginstellingen

Wij begrijpen dat u uw zorginstelling tijdens een verbouwing of renovatie wilt blijven gebruiken. En dat de overlast beperkt moet blijven. Met een goede voorbereiding, slimme logistiek en hele goede communicatie maken wij dat mogelijk. U kunt er daarnaast van opaan dat wij de hoogste kwaliteit leveren en uw project realiseren binnen planning en budget.

U als zorginstelling en wij als Onderhoud en Verbouwbedrijf René Klerks willen het volgende vooraf voorkomen. Dit kunnen we gezamenlijk doen door duidelijk te communiceren. 

  • Klachten van bewoners of patiŽnten over overlast.
  • Troep, stof en gruis in en rondom uw gebouw
  • Onduidelijkheid over de doorlooptijd
  • Onvoldoende inzicht in de kosten.

Minimale overlast

 

Wij begrijpen dat het werk in uw zorginstelling tijdens de renovatie gewoon doorgaat. Dat hier mensen wonen, werken en worden verzorgd. Dat de overlast daarom beperkt moet blijven.

PatiŽnten of bewoners moeten met voldoende privacy, veilig en in een schone omgeving hun zorg blijven krijgen. Daarom werken wij op de momenten dat het u goed uitkomt. Of dat nu overdag is of juist ís avonds, in het weekend of juist door de week.

 
Nooit een vreemd gezicht, één vast aanspreekpunt
 

Wij hebben als Onderhoud en Verbouwbedrijf René Klerks één aanspreekpunt, zodat de communicatie altijd helder verloopt en we snel kunnen bijsturen als dat nodig is.

 

Communicatie helder en duidelijk

 

Juist in een zorginstelling wil je weten wie over de vloer komt. PatiŽnten, bewoners en medewerkers moeten zich te allen tijde veilig voelen.

Bij ons weet u op elk moment precies waar u aan toe bent. Voorafgaand aan uw verbouwing of renovatie, tijdens de werkzaamheden en lange tijd erna.

 

Oplevering volgens planning en budget

 

Wij leveren volgens planning en afspraak op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

En natuurlijk houden we uw zorginstelling en de omgeving te allen tijde netjes en opgeruimd.

 

Wij streven samen met u naar een passende oplossing.

 

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over wie wij zijn, neem dan contact met ons op. Wellicht kan Onderhoud en Verbouwbedrijf René Klerks meer voor u als zorginstelling betekenen.

Afbeelding invoegen

Algemeen

 

Onderhoud en verbouwbedrijf René Klerks    

Adres: 3981 PB | Veilingweg 71 | Bunnik         

Tel.: 030 - 63 407 12   |   06 - 519 68 522         

Email: info@klerksbouw.nl