Aanbouw of uitbouw aan uw woning of bedrijfspand

Een aanbouw, ook wel uitbouw genoemd, moet een volwaardige vergroting van uw huis zijn. Onderhoud en Verbouwbedrijf René Klerks is gespecialiseerd in het bouwen van aanbouwen en uitbouwen. Uw wensen staan centraal en u bent verzekerd van onze uitstekende bouwkwaliteit. Je breidt zo je woning relatief snel en eenvoudig uit. En, ook niet onbelangrijk, door de extra leefruimte wordt de woning wordt simpelweg meer waard.

Afbeelding invoegen

Voordelen van een aanbouw

Een aanbouw biedt u meerdere voordelen indien deze goed is uitgevoerd. Uiteraard creŽert een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand ruimte. Ruimte die u kunt gebruiken als leef- of bedrijfsruimte. Bovendien creŽert een aanbouw vaak meerwaarde aan uw woning of pand. Een belangrijke voorwaarde hiervan is dat de constructie goed moet zijn, het materiaal geschikt is en de afwerking netjes is.

Vakmanschap door Onderhoud en Verbouwbedrijf René Klerks

De bouw van een aanbouw of een uitbouw is vakmanschap. Onderhoud en Verbouwbedrijf René Klerks verzorgt het project van ontwerpfase tot de oplevering. wij geven u advies, bespreken met u de mogelijkheden en maken daarbij een overzichtelijk offerte/calculatie (open begroting). Wij hebben de beschikking over vakmanschap en ervaring wat u wens tot werkelijkheid maakt.

Uw wens, onze ervaring en vele mooie gerealiseerde uitbouwen maakt ons een betrouwbaar vakkundig aannemer wat streeft naar een kwaliteit en klanttevredenheid. Wij komen graag bij u vrijblijvend op bezoek om de mogelijkheden door te nemen. Voor meer informatie neem contact met ons op. 

Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
Algemeen

 

Onderhoud en verbouwbedrijf René Klerks    

Adres: 3981 PB | Veilingweg 71 | Bunnik         

Tel.: 030 - 63 407 12   |   06 - 519 68 522         

Email: info@klerksbouw.nl