Kantoor, winkel of bedrijfspand verbouwen of renoveren?

U werkt al een aantal jaren in hetzelfde kantoor, maar bent niet meer geheel tevreden over de indeling ervan. Samen met Onderhoud en verbouwbedrijf René Klerks kunt u de eerste stap zetten naar een nieuwe werkomgeving. Wij kunnen namelijk het kantoor verbouwen op basis van uw wensen. Zo realiseren wij een omgeving waarin comfortabel gewerkt kan worden en waar klanten zich direct welkom en thuis voelen.

 Afbeelding invoegen

Beperken van overlast

 

Ook begrijpen wij dat u uw kantoor, bedrijfspand of winkel tijdens de renovatie wilt blijven gebruiken. En dat de overlast beperkt moet blijven. Daar zorgen we voor met een goede voorbereiding, logistiek en communicatie. U kunt er daarnaast van op aan dat wij de hoogste kwaliteit leveren en uw verbouwing of renovatie realiseren binnen planning en budget.

 

Gewoon doorwerken tijdens renovatie of verbouwing

 

Uw werk hoeft tijdens de verbouwing nooit een moment stil te liggen. Wij werken namelijk op de momenten dat het u goed uitkomt. Of dat nu overdag is of juist ís avonds, in het weekend of door de week.

 

En daar waar nodig vergemakkelijken wij de situatie met praktische oplossingen in tijdelijke voorzieningen.

 

Nooit een vreemd gezicht, één vast aanspreekpunt

 

Wij als Onderhoud en Verbouwbedrijf René Klerks hebben één aanspreekpunt, zodat de communicatie altijd helder verloopt en we snel kunnen bijsturen als dat nodig is.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Als we met u om tafel gaan, bespreken we uw wensen voor kantoor verbouwen en maken we een gerichte inschatting voor de hieraan verbonden kosten. We gaan graag voor u aan de slag! Heeft u vragen over kantoor verbouwen en bent u benieuwd wat Onderhoud en Verbouwbedrijf René Klerks op dit gebied voor u kan betekenen? Door contact op te nemen kunnen wij u uitgebreid informeren.

Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
Algemeen

 

Onderhoud en verbouwbedrijf René Klerks    

Adres: 3981 PB | Veilingweg 71 | Bunnik         

Tel.: 030 - 63 407 12   |   06 - 519 68 522         

Email: info@klerksbouw.nl