Dakkapel

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en licht in uw huis. Lees hier meer over de voordelen van dakkapellen en ontdek wat een dakkapel voor uw huis kan betekenen.

Afbeelding invoegen

Meer licht en ruimte

Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst. Hierdoor krijgt u meer licht en ruimte in huis. U heeft de keuze uit een prefab of traditionele dakkapel. Een prefab dakkapel wordt ‘kant-en-klaar’ bij u op het dak geplaatst en een traditionele dakkapel wordt ter plekke gebouwd. Daarnaast kunt u kiezen voor een houten, kunststof of polyester dakkapel. 

Het belangrijkste voordeel van een dakkapel is dat u veel extra ruimte en licht in uw huis krijgt. Een donkere rommelzolder verandert binnen een dag in bijvoorbeeld een ruime slaapkamer of werkkamer. Door een dakkapel te laten plaatsen kunt u dus groter wonen, zonder dat u hoeft te verhuizen.

Meer dan alleen een dakkapel

Wilt u meer dan alleen een dakkapel? Bijvoorbeeld de complete zolder verbouwen of renoveren. Zie dan ook onze gerealiseerde zolderverbouwingen wat hierin de mogelijkheden zijn. Komt u er niet uit of wilt u samen met ons  de mogelijkheden bekijken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen

 

Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
Algemeen

 

Onderhoud en verbouwbedrijf René Klerks    

Adres: 3981 PB | Veilingweg 71 | Bunnik         

Tel.: 030 - 63 407 12   |   06 - 519 68 522         

Email: info@klerksbouw.nl